Οροι χρησης
ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τηλέφωνο:
Αθήνα: 2106916110
Fax:
Αθήνα: 2106919595
Email:
info@perrakispack.gr
 
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Κανένα Προιόν
 
ΣΥΝΔΕΣΗ
 

Οροι χρησης

Όροι και προϋποθέσεις αποστολής

Τα καταστήματα μας διατηρούν το δικαίωμα επιλογής του μέσου αποστολής της παραγγελίας. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί συγκεκριμένο τρόπο ή μέσο αποστολής, ευθύνεται εξ ολοκλήρου για την χρέωση των εξόδων αποστολής καθώς επίσης και για τυχόν φθορές ή και απώλεια του προϊόντος.

  Για βαρέα προιοντα που οι παραδόσεις τους αφορούν σε κάποιον όροφο μέσω σκάλας ,οι παράδοσεις θα γίνονται έπειτα από συνεννόηση με το αντίστοιχο τμήμα της εταιρίας μας και πιθανώς να υπάρχει επιπλέον χρέωση για την οποία θα ενημερωθείτε πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Για προϊόντα που καταστράφηκαν κατά την μεταφορά, ο παραλήπτης οφείλει να ενημερώνει το κατάστημα μας εντός 24 ωρών από την παραλαβή για αντικατάσταση ή αποζημίωση του προϊόντος.

Για παραδόσεις το Σάββατο θα πρέπει να το δηλώσετε στην παραγγελία σας.

Τα καταστήματα Περράκης δεσμεύονται να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες εντός του αναγραφόμενου χρόνου, σε περίπτωση όμως καθυστέρησης για οποιονδήποτε λόγο, δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης.

Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον πελάτη/συνδρομητή στo stretchfilm.gr είναι εμπιστευτικές και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο. Για τους λόγους αυτούς:

1. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

2. Το stretchfilm.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

3. Το stretchfilm.gr δεν χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων του, εκτός από τις διαδικασίες που διεκπεραιώνονται από την τράπεζα.

4. Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.

5.Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Επιστροφές προϊόντων και άρνηση παραλαβής

Στην περίπτωση που τα προϊόντα που παραδόθηκαν δεν είναι ακριβώς αυτά που αναγραφόταν στην παραγγελία ή σε περίπτωση που έχουν κάποιο ελάτωμα,ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από την εταιρία μας εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με το κόστος αποστολής των προϊόντων προς την εταιρία μας και εμείς επιβαρυνόμαστε με το κόστος αποστολής του νέου προϊόντος εφόσον αποδειχτεί ότι είναι δικό μας λάθος.

Σε περίπτωση που επιστρέφετε τα προϊόντα που αγοράσατε σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας υποδείξουμε την διεύθυνση που θα σταλούν τα επιστρεφόμενα προς εμάς προϊόντα.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Η επιστροφή όλων των χρημάτων σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων θα ολοκληρωθεί μόνο αν παραλάβουμε τα προϊόντα στην κατάσταση στην οποία σας τα έχουμε παραδώσει εμείς.

Είμαστε στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνηση.

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1974 από το Χρήστο Περράκη στην Αθήνα και 6 χρόνια αργότερα άνοιξε το 2ο κατάστημά μας στα Χανιά, σε συνεργασία με τον Γεώργιο Περράκη ,οπότε και ξεκίνησε η πορεία της  " Αφοι Χ.&Γ. Περράκης Ο.Ε. ".

 

Σήμερα τα καταστήματα “Περράκης, ακολουθώντας πιστά την παράδοση που τα έφερε ψηλά στην προτίμηση των καταναλωτών, συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, με τα ιδιόκτητα σημεία λιανικής πώλησης στα Χανιά και σε Αθήνα, και κατέχουν εξέχουσα θέση ανάμεσα στις επιχειρήσεις του κλάδου ,αποτελώντας πρότυπο συνεργασίας και ανάπτυξης.


Συνεργαζόμαστε με εταιρείες σε όλη την Ελλάδα για λιανικό και για χονδρικό εμπόριο χαλιών, μοκέτας και υλικών συσκευασίας.